Vragen? Neem contact met ons op via | sollicitatie@pkchalets.nl |0113 – 581 661

Onze werkplek

Over PK Chalets

PK Chalets is een familiebedrijf dat in 1998 ontstaan is vanuit een enorme passie voor timmerwerk. Inmiddels is het uitgegroeid tot een bedrijf waar ongeveer twaalf man werkzaam is en we blijven groeien! Open communicatie en eerlijkheid vinden we erg belangrijk. Het familiegevoel stroomt door de aderen van PK Chalets, je komt terecht in een informele werksfeer waar ontwikkeling en plezier in het werk voorop staan. We verwachten van jou maximale inzet, zodat wij jou optimaal kunnen begeleiden en sturen.

Groei jij met ons mee?

“Ik vind het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft. Je kunt alleen een goed product leveren als de groep goed samen kan werken. Binnen de groep zorgt iedereen ervoor dat de anderen gemotiveerd blijven. Iedereen zegt waar het op staat. Als je eens een mindere dag hebt, slepen je collega’s je er doorheen. Dát is waarom PK Chalets een echt familiebedrijf is.”

Mervin Klaassen, eigenaar

Werken bij PK Chalets

Werken in de chaletbouw is uitdagend en heel afwisselend. Elke dag is anders en je taken kunnen van dag tot dag verschillen! Wil jij de kant van het timmeren op? Dat kan! Of toch liever meer richting elektro- of installatietechniek? Bij PK Chalet is er ruimte om te groeien in alle richtingen. Jij bepaalt jouw richting, wij helpen je de juiste stappen te zetten.

Wij werken in teams van vier, waarbij één persoon de leiding heeft. Uiteraard ben je als team verantwoordelijk voor het eindresultaat, een prachtig chalet, een droom van de klant die nu werkelijkheid wordt. Het wordt een plek waar iemand met de familie tot rust kan komen of kan gaan genieten van zijn pensioen. Het eindproduct dat jij samen met jouw team hebt gemaakt is heel waardevol voor een ander!

Wij zoeken gedreven, leergierige timmermannen met passie voor het timmervak. Heb jij de passie wel, maar de ervaring nog niet? Geen punt. Ook dan zien wij graag jouw motivatie tegemoet. Zie je jezelf bij PK Chalets werken als backoffice medewerker? Stuur dan een open sollicitatie, wij maken graag kennis met jou.

Passie voor timmerwerk

Iedereen krijgt de kans zich te ontwikkelen

Samen werken, samen groeien

Quotes